contact us

Contact us

Fill in the form below if you have questions of any kind!

For sales enquiries, please use our form here >>

Automations-/ Robottekniker

För att kunna möta våra nya utmaningar söker vi en Automations-/ Robottekniker. Är du engagerad och positiv teamspelare som bidrar till ett gott arbetsklimat har vi arbetsplatsen för dig.

För att kunna möta våra nya utmaningar söker vi en Automations- och Robottekniker. Du kommer ingå i ett lag på fyra personer som utför förebyggande och akut underhåll av vår produktionsutrustning.

Arbetet innehåller service, support, felsökning både mekaniskt och elektriskt. Våra maskiner innehåller ofta PLC, Robot och vision system vilket du också kommer att komma i kontakt med. Det ingår i ditt arbete att felsöka och göra förbättringsarbete i framför allt PLC och robotsystem.

Eftersom arbetet innefattar ett nära samarbete med våra operatörer, är det viktigt att du är serviceinriktad, kan inspirera och delar med dig av din kunskap. Du ser problem som en utmaning och det faller dig naturligt att göra en grundorsaksanalys för att motverka återkommande fel.

 

Vi söker dig som är lösningsorienterad

Som person är du lösningsorienterad och ställer alltid upp och stöttar dina kollegor när de behöver dig.  Vi söker dig som har en teknisk utbildning med erfarenhet av mekaniskt och elektriskt underhållsarbete, har dessutom El-behörighet är det en merit.

Engelska i tal och skrift är ett krav.

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Automationsansvarig Danny Emanuelsson, tel. 0371-84693 eller HR chef Ann-Sofi Lindén 070 – 535 2020.

I denna rekrytering samarbetar vi med Junic och ansökan till tjänsten görs på www.junic.se

Job application

  • Drop files here or
  • By sending us your CV, application and/or motivation letter you confirm that you have read and understood the terms of the Privacy Notice for Recruitment and you understand that we will collect, use and disclose of your personal information for purposes related to this recruitment. For further information on how we process personal data, contact information, how we ensure secure processing and your rights as a data subject, please visit our Privacy statement.
More information