contact us

Contact us

Fill in the form below if you have questions of any kind!

For sales enquiries, please use our form here >>

Ställare/Tekniker

Vi söker nu Ställare/Tekniker till vårt 2-skift

Söker du en arbetsplats med hög automation? Brinner du för teknik och problemlösning?  Då ska du fortsätta läsa! Då vår arbetsplats har hög automation med långa serier är ställarrollen även inritad på service, underhåll och felsökning vilket ger möjlighet att utvecklas.

Du arbetar självständigt med verktygsuppsättningar, reparationer samt processförbättringar. I arbetet ingår verktygsbyten, felsökning och mekaniska reparationer, mm, vilket innebär att du behöver en god kännedom avseende material och verktyg.

Du kommer även att få bistå med förebyggande och akut underhåll av våra produktionslinjer samt arbeta med formverktyg, formsprutor och automationen kring dessa.

Du ser problem som en utmaning och det faller dig naturligt att göra en grundorsaksanalys för att motverka återkommande fel.

Vid ordinarie Skiftledares frånvaro på skiftet är det du som kommer hoppa in som ersättare.

Eftersom arbetet innefattar ett nära samarbete med våra operatörer, är det viktigt att du är serviceinriktad, kan inspirera och delar med dig av din kunskap.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning med erfarenhet av mekaniskt underhållsarbete, formsprutningsmaskiner och robotar. Har du dessutom erfarenhet från LEAN-arbete är det en stor fördel.

Som person är du ansvarsfull, flexibel och har en god känsla för ordning och reda.  Du har hög arbetsmoral och bidrar till ett gott arbetsklimat!

Har du frågor kring tjänsten kontakta:
Produktionsteknisk chef Magnus Emanuelsson: 0371-846 95 eller
HR chef Ann-Sofi Lindén: 0371 – 846 70.

 

Sänd in några rader om dig själv och vad du haft för olika arbeten.  Urval och intervjuer kommer att ske löpande så fyll i formuläret nedan in så snart som möjligt. Har du ett CV att skicka med så är det positivt.

Job application

  • Drop files here or
  • By sending us your CV, application and/or motivation letter you confirm that you have read and understood the terms of the Privacy Notice for Recruitment and you understand that we will collect, use and disclose of your personal information for purposes related to this recruitment. For further information on how we process personal data, contact information, how we ensure secure processing and your rights as a data subject, please visit our Privacy statement.